Privatnost i sigurnost

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici.

Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema
FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost 
on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke. Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

 

Vrste kartičnog plaćanja

    

 

Jamstvo sigurne internet trgovine

 

          

 

Pravila o privatnosti

Ovaj je odjeljak stvoren kako bi pokazao naš  stav o privatnosti. Sljedeće informacije će vam reći kako će se obrađivati ​​vaši osobni podaci.

IP adresa korisnika koristi se za dijagnosticiranje bilo kakvih problema s našim poslužiteljem i za administriranje naše web stranice. Ona također pomaže u identificiranju i prikupljanju širih demografskih podataka. Naša web stranica koristi kolačiće za snimanje košaricu za kupnju i vašu identifikaciju, da ne morate unositi osobne podatke svaki put kada posjetite našu web stranicu. Nećemo dijeliti te podatke s trećom stranom: oni se mogu koristiti interno, ali samo u svrhu poboljšanja naših usluga.

Obrazac za narudžbu na našoj web stranici pruža kupcu priliku da zatraže informacije o proizvodima, načinu kupovine i plaćanju. Podaci o kontaktu posjetitelja bit će pohranjenji u našoj bazi podataka. Podaci o kontaktu bit će upotrijebljeni za slanje narudžbe i informacija o našoj tvrtki kupcu.

Mjere opreza

Ova web stranica je osigurana sigurnosnim mjerama za zaštitu od gubitka, zlouporabe i izmjene podataka od strane trećih osoba. Podaci su zaštićeni najnaprednijim metodama.

Pošaljite nam e-poruku na email info@lovelyboutique.hr.