Vrijeme je za novu torbicu!

Vrijeme je za novu torbicu!

Ovu zimu vraćamo neke stare modele u novom ruhu.

Za početak želimo predstaviti Vaša nedvojbena dva favorita - ELOISE i EDENOba modela dolaze u predivnoj konjak boji.

Kao što već znate, EDEN je torba većih dimenzija (1x23x14 cm).Torba ima efektnu ručku na poklopcu za nošenje u ruci, ali ima i podesivi remen za nošenje preko tijela. Izrazito je elegantna i nenametljivog dizajna, s velikom dozom efikasnosti, te će se sigurno lako uklopiti u sve poslovne kombinacije.

Prelazimo na ELOISE - malu torbicu koju trebate u svojoj kolekciji. Stiže nam u čak 5 boja (crvena, crna, roza, bež i konjak smeđa). Vrlo je upečatljivog oblika - blago trapezastog. Dolazi s ručkicom, kako bi je mogla ponijeti u ruci te s remenom za nošenje preko ramena.  Ovu torbicu sa sigurnošću možeš prošetati špicom ili rivom jer će sigurno plijeniti pažnju ostalih. Eloise je torbica koja najobičniju kombinaciju može podići na višu razinu.

Dimenzije: 20x15x9 cm

Sljedeća na redu nam je EVELYN u novom zmijskom ruhu, odnosno u dva. Tako sada imamo Evelyn u čak tri zmijska uzorka. Nove Evelyn možete pronaći u Gold Snake i Burgundy Snake varijanti. 

Dimenzije: 27x14x11 cm

 

Sljedeća na redu je ELZA - elegantna torba kruće forme sa kopčanjem na  magnet i efektnim ukrasom na poklopcu. S njom ne trebate brinuti hoće li Vam sve potrebno stati u torbu. Također, kako bi se lakše organizirali, unutar torbe ima dvije odvojene pregrade. Za nošenje možete nositi kraću ručku ili duži remen koji dolazi u boji torbe koju odaberete. Torbe stižu u dvije kombinacije - sa zlatnim ili srebrnim lancem. Stiže nam u nove tri boje: crna, oker i bordo, a osim toga dolazi i u bež, puderasto rozoj i pistacijo zelenoj boji.

Dimenzije: 27x21x11 cm.

 

Torba bezvremenskog izgleda, s prostranom unutrašnjošću i praktičnim džepom na prednjoj strani. Naravno, pričamo o dobro poznatoj LEONI. Uz nju dolazi kraća ručka i duži remen u boji torbe, a metalni dijelovi mogu biti zlatni ili crni.

Dimenzije: 29x18x12cm

Slijedi nam - CITY BAG. Još jedna torba u koju Vam stane sve što Vam je potrebno za odlazak u grad. Zbog svojih dimenzija idealna je za sve poslovne žene. Može se nositi za ručku ili na ramen. Osim nove maslinaste boje, ponovno je dostupna i u crnoj boji. Požuri i uhvati svoju City Bag.

Dimenzije:32 x 25 x 10 cm

 Osim novih torbi, bacite oko i na nove novčanike.