Uronite u ljeto s nama!

Uronite u ljeto s nama!

Stiglo je naše najdraže godišnje doba – i jednostavno se ne možemo odlučiti volimo li više sunčane dane i lješkarenje u hladu s ledenim pićem, ili zvjezdane noći ispunjene druženjima, plesom i čekanjem zore. Isto tako vjerujemo i da se vi nećete moći odlučiti koja će vam od ljepotica iz naše nove kolekcije inspirirane egzotičnim ljetovalištima praviti društvo u svim vašim dnevnim i noćnim izlascima. Srećom, svaka od njih dovoljno je svestrana da će vam savršeno pristajati u svakoj prilici, bilo da ste dnevni tip ili noćna ptičica :)

 

Prvu predstavljamo Ibiza Star i Ibiza Star Baby, koja je kao što joj samo ime kaže, prava zvijezda ove kolekcije. Dolazi u dvije veličine kako bi zadovoljila sve vas koji volite manje, a i nešto veće torbe. Radi se o duploj torbi povezanoj patentnim zatvaračem s preklopom i efektnim metalnim ukrasom. Metalni elementi na torbi mogu biti zlatni ili antracit. Uz torbu dobivate tri remena: dugi kožni remen za nošenje preko tijela, remen srednje dužine kombiniran od lanca i materijala te kratku vezicu za nošenje oko ručnog zgloba. Uz različite remene, torba ima veliku moć transformacije pa će podjednako lijepo izgledati kako u urbanim i ležernim, tako i u svečanim kombinacijama. Ibiza Star tako će zablistati s vama u crnoj, rozoj i bijeloj boji; a Ibiza Star Baby u bež, puder i narančastoj.

 

Sa Ibize se selimo u Saint Tropez, gdje nas čeka torbica manje do srednje veličine sa elegantnom ručkicom. Krute je forme s unikatnim metalnim ukrasom na preklopu. Remen je kombiniran od lanca i kožnog podebljanja za rame, a metalni elementi na torbi mogu biti u zlatnoj ili antracit boji. Što se tiče boja same torbe, ona dolazi u kroko bež i bijeloj varijanti.

 

Mislili smo i na sve vas koji volite naše tzv. bucket – vrećaste torbe, te vam stoga predstavljamo Capri Love, bucket torbu sa preklopom ukrašenim efektnim metalnim natpisom LOVE, kako i priliči ljetu koje je najljepše godišnje doba za ljubav. Ova torba ima dugi remen kombiniran od lanca i kože, te kratku kožnu ručkicu. Dolazi u bež ili crnoj boji, a metalni elementi mogu biti  u zlatnoj ili antracit varijanti.

Monte Carlo je najveća torba u našoj novoj kolekciji, koju možete stilizirati i nositi u različitim prilikama – u shopping, ured, na plažu.... Dolazi u bež boji sa ružičastim ručkama, ili pak u ružičastoj sa crnim ručkama, a uz nju dobivate i praktični neseser u boji ručki torbe, koji prvenstveno služi za sigurnost osobnih stvari unutar torbe, ali naravno možete ga koristiti i samostalno. 

 

Kao i uvijek, za sve vijesti i novosti pratite nas na društvenim mrežama, a mi se jedva čekamo savršeno uklopiti u vaše divne ljetne kombinacije :)