Pripremite svoj ormar za novu proljetnu kolekciju

Pripremite svoj ormar za novu proljetnu kolekciju

Što možete očekivati u novoj kolekciji?

Ova kolekcija dolazi kao pravo osvježenje - svijetle pastelne boje, različiti oblici, color-blocking, ukrasna remenja… To je samo dio onoga što nam ova kolekcija donosi. S njom ćemo pozdraviti hladne i kratke dane, a nazdraviti sunčanim proljetnim danima.

Proljetna kolekcija svojim divnim pastelnim bojama unosi dozu pozitive u svakodnevne kombinacije, ali i u raspoloženje svake žene u čijem se ormaru pronađu ove torbice. Ukoliko niste ljubitelji vedrih i pastelnih boja, ništa ne brinite. Za Vas imamo modele u neutralnim bojama, koje su nosive tijekom cijele godine.

U nastavku pronađite sve torbice iz nove kolekcije!

ADELE

Već dobro znate da su My Lovely Bag torbice izrađene ručno i s velikom dozom ljubavi, što upravo dokazuje Adele. Adele je mini torbica srcolikog oblika i čvrste forme. Dolazi s kratkom ručkom za nošenje u ruci i s dugim remenom za nošenje preko tijela. Torbicu krasi već dobro poznati “lovely“ ukras koji dolazi u zlatnoj i antracit boji. Kopčanje ove torbice je na patentni zatvarač.

 

 

Dimenzije: 21×17×7cm

Ručkica: 40cm

Remen: 105 cm

 

LARA

U ovoj kolekciji imamo još jednu mini torbicu vrlo elegantnog dizajna. Lara dolazi u četiri proljetne boje: bijela, puder roza, ljubičasta i pistacio zelena. Osim što su u različitim bojama, ove torbice razlikuju se i po uzorcima; bijela, ljubičasta i pistacijo zelena dolaze u kroko varijanti, dok puder roza ima reljefne kvadratiće. Torbica je sama po sebi vrlo čvrste forme i na sebi ima novu “Candy“ kopču koja je pravi bombončić kao što joj i ime kaže. Kao i inače, možete birati boju metala na torbici - zlato ili srebro. Kopčanje ove torbice je na magnet.

 

Dimenzije: 19×15×8cm

Lanac: 85 cm

Remen: 105 cm

 

ALICE

Alice je torbica koju ćete sigurno zavoljeti. Ukoliko ne kliknete na prvi pogled, vjerujte nam, na drugi je vaša! Torbica koju bez problema možete nositi tijekom cijele godine. Ovaj model je namijenjen za sve ziherašice koje nisu na “ti“ s pastelnim bojama. Možeš je pronaći u crnoj ili tamno bež boji. Ipak smo uz ove klasične boje morali dodati i jednu color-blockin varijantu za sve naše trendseterice. Riječ je o crveno-rozoj kombinaciji. Donji dio torbice je od rozog “letter“ materijala dok je preklop torbe u zagasito crvenoj boji. Da se vratimo još malo na dizajn ove torbice. Alice je ovalno trapezastog oblika i mekane forme. Također dolazi s novom “Candy“ kopčom. Vanjski dizajn ostavlja dojam dviju pregrada, ali ipak je unutrašnjost povezana u jednu cjelinu i dosta je komforna. Sadržava jedan manji unutarnji džep za sitne stvari. Torbica dolazi u dvije varijante metala - zlato i srebro. Kopčanje je na magnet.

Ziherašica ili trendseterica? U kojoj skupini se pronalaziš?

 

Dimenzije: 32×18×5 cm

Remen: podesiv (75-122 cm)

 

CHIARA

Sljedeća na redu je Chiara - chic torbica nepravilnog ovalnog oblika s ukrasnim remenčićima. Osim njenog dizajna, posebnost ove torbice su boje u kojima dolazi. Prva varijanta Chiare je u tamno bež boji sa svijetlim preklopom i s puderastim remenčićima koji se posebno ističu. Druga varijanta je ponovno za sve ljubiteljice color-blockinga. Chiara dolazi u purple fuchsia boji s letter reljefnim slovima, dok su remenčići u kontrastnoj narančastoj boji, kao i remen. Unutrašnjost torbice je povezana u jednu cjelinu, iako ostavlja dojam da se sastoji od dviju pregrada. Torba je dosta konforna i mekane forme. U unutrašnjosti je manji džep za sitne stvari. Kopčanje je na magnet. Dolazi u dvije varijante - zlatni ili antracit metal.

 

Dimenzije: 31×17×4 cm

Remen: podesiv (75-122 cm)

 

 

BIANCA

S obzirom da su shopper torbe trend za proljeće 2023., iz My Lovely Bag tvornice nam stiže elegantna verzija shopping torbe. Ovo je najveća torba u ovoj kolekciji i idealna je za sve poslovne žene, studentice i ljubiteljice većih torbi. U unutrašnjosti se nalazi jedan džep s patentom i dva manja na njemu. Torba dolazi u mekanoj formi. Kopčanje je na magnet. Dolazi u dvije verzije metala - zlatni i antracit.

 

Dimenzije: 33×34×12,5 cm

Ručke: podesiv (55-105 cm)

 

Svi proizvodi izrađeni su od eko kože i ručno s puno ljubavi.

Mislim da ćemo se svi složiti da nas tim iz My Lovely Bag tvornice ugodno iznenađuje iz kolekcije u kolekciju.