U jesenskom duhu - Nova kolekcija u bojama prirode

U jesenskom duhu - Nova kolekcija u bojama prirode

Dani se su sve kraći i lišće prelazi u zlatne tonove, a My Lovely Bag donosi novu kolekciju "Jesen 2024", koja donosi toplinu i sofisticiranost. Bordo nijansa, koja dominira ovom sezonom, donosi raskoš i toplinu, a svaka torba iz ove kolekcije priča svoju priču.

Uživajte u raznolikim materijalima, jesenskim bojama i uzorcima koji su pažljivo odabrani kako bi dodali poseban dodir vašem svakodnevnom stilu.

 

FLAVIA

Upoznajte model FLAVIA, koja dolazi u čak pet predivnih varijanti: crnoj, smeđoj, lakiranoj bordo, te u bordo i smeđoj s utisnutim logom branda.

Ova elegantna pravokutna torba modernog dizajna idealna je za svakodnevne prilike i savršen je modni dodatak. Na prednjoj strani ističe se diskretan, ali upečatljiv metalni logo "My Lovely Bag", dodajući dozu sofisticiranosti. 

 

 GINGER

Upoznajte torbu GINGER, koja dolazi u dvije predivne varijante - crnoj i smeđoj s utisnutim logom branda.

Ova torba ovalnog dizajna savršeno kombinira funkcionalnost i stil. Ističe se modernom siluetom, metalnim ukrasima i praktičnim džepom na prednjoj strani, idealnim za odlaganje sitnica. Zahvaljujući pažljivo osmišljenim detaljima, ova torba je idealan izbor za svakodnevne, ali i posebne prilike.

 

VANNA

Ruksak Vanna dolazi u nešto većim dimenzijama i dostupan je u dvije varijante - smeđoj i bordo boji s utisnutim logom branda.
Ovaj moderni ruksak, izrađen od visokokvalitetnog materijalima s decentnim "My Lovely Bag" natpisima, savršen je spoj stila i funkcionalnosti. Na prednjoj strani nalazi se praktičan džep s patentnim zatvaračem, idealan za odlaganje manjih predmeta kojima trebate brz pristup.

 

  ALINA

Ova vrećasta torba urbanog dizajna savršen je spoj opuštenosti i luksuza. Mekana forma i prostrana unutrašnjost omogućuju dovoljno prostora za sve vaše svakodnevne stvari. Minimalistička metalna ručka pruža elegantan kontrast mekim linijama torbe, dodajući dašak luksuza.

Torba ALINA dolazi u čak 4 boja, omogućujući vam da pronađete savršeni model za svaki outfit.

 

AMBER

Ova pravokutna torba krute forme savršen je dodatak za elegantan i profesionalan izgled. Izrađena od visokokvalitetne umjetne kože, torba odiše sofisticiranošću, a na prednjoj strani nalazi se suptilan "My Lovely Bag" metalni logo koji joj dodaje prepoznatljiv šarm.

 

 KYLIE 

Ova shopper torba savršeno kombinira moderni dizajn i funkcionalnost. Izrađena od visokokvalitetne umjetne kože, torba je mekane forme i ukrašena elegantnim metalnim logom "My Lovely Bag", što joj daje poseban šarm.

Dostupna je u dvije boje: crnoj i bež.

 

 LETTER BABY

Ova torba predstavlja stari model u novom brandiranom materijalu koji joj daje dozu luksuza. Dostupna je u trendovskoj bordo i smeđoj varijanti.

Model mekane forme izrađen je od jedinstvenog materijala koji je protkan riječima "My Lovely Bag", dodajući poseban šarm i osobnost svakoj torbi. Ovaj unikatan dizajn ističe se svojom originalnošću i kombinira stil s izrazitom individualnošću.

 

 

  SELENA

Ova mekana torbica urbanog dizajna, koja je već poznata, sada dolazi u novoj smeđoj varijanti s protkanim riječima "My Lovely Bag". Izrađena s posebnom pažnjom prema detaljima, ovaj model mekane forme stvara poseban šarm i dodaje osobnost svakoj kombinaciji. Unikatan dizajn ističe se svojom originalnošću, kombinirajući stil s izrazitom individualnošću.

 

Naša kolekcija "Jesen 2024" slavi ljepotu jeseni kroz raznolikost boja, materijala i stilova. Svaka torba u ovoj kolekciji pažljivo je osmišljena kako bi zadovoljila vaše modne potrebe, donoseći savršen spoj elegancije i funkcionalnosti. Bez obzira na prigodu, vjerujemo da će svaka od ovih torbi postati neizostavni dio vašeg svakodnevnog izgleda. Uživajte u otkrivanju svih detalja naše kolekcije i neka vas inspirira da izrazite svoj jedinstveni stil ove jeseni.

 

 

Natrag na blog