Stigla je nova kolekcija "Soft Rock Glam" - evo što donosi

Stigla je nova kolekcija "Soft Rock Glam" - evo što donosi

Sretni smo što ti možemo predstaviti našu najnoviju kolekciju torbi - Soft Rock Glam. Ova kolekcija sadrži nove modele, dimenzije i boje, uključujući srebrnu, fuksiju, i svijetloplavu. Ova kolekcija dolazi s rock prizvukom i dozom ženstvenosti.

Moramo priznati da su ove torbe savršene za svaku priliku, bilo da idete u grad, u ured ili u neki večernji izlazak. Idealne su za svakodnevnu upotrebu jer su istovremenu elegantne i praktične. Torbe su izrađene od kvalitetnih materijala - eko kože i sigurni smo da će ti potrajati godinama. 

Jesi li se ikad pronašla u situaciji da vidiš neku idealnu torbicu, ali ti ne odgovara boja metala u kojoj dolazi? Kod nas nema tih problema jer skoro sve torbice imaju više varijanti, tako da možeš birati želiš li zlatni, crni ili srebrni metal. Nadamo se da ćete uživati u našoj novoj kolekciji!

1. DEBBIE

Prva na redu je Debbie koja dolazi u dvije odvažne boje - svijetloplava i mint s bež detaljima. Osim u boji, razlikuju se i u materijalu; svijetloplava je izrađena od reljefnih kvadratića dok je mint torbica od ravnog i čvrstog materijala. Debbie možeš nositi na dva načina, za ručku ili s remenom. Torbica ima dvije varijante metala - zlatni i srebrni. Ova torbica je idealna za poslovne kombinacije zbog svog pravokutnog oblika, a svojom će bojom upotpuniti svaki outfit.

Dimenzija: 27x16x10cm

2. GWEN

Torbica koja se rasprodala u prvih nekoliko dana od dolaska kolekcije. Oduševila vas je u svim bojama u kojima dolazi - svijetloplavoj, crnoj i bež. Gwen nam najviše daje taj "rock" prizvuk, koji svi volimo. Također, dovoljno je velika da ti sve stane u nju i vrlo je praktična. Unutrašnjost se sastoji od dvije pregrade, a sa prednje strane imaš i dva mala džepića za sitnice koje najviše trebamo, a najčešće gubimo po torbi. Dolazi u dvije varijante - zlatni ili antracit metal. Torbicu možeš nositi na ramenu ili preko tijela jer dolazi s dva remena različitih dimenzija (75cm i115cm)

Dimenzije: 30x19x9cm

 

3. BRITTANY 

 

Na prvi pogled mala torbica, ali vjerovala ili ne, u nju stane sve što ti treba, a možda čak i više. Brittany ostavlja dojam svakodnevne torbice - za sportske i casual outfite, ali može se uklopiti i u ostale kombinacije. Dolazi u četiri boje: crna, srebrna, fuksija i crna s bež obrubom. Kao i ostale, dolazi u dvije verzije metala: zlatni ili antracit. Na Brittany, kao i na Gwen, možeš pronaći novi reljefni My Lovely Bag potpis. Ova torbica ima podesiv remen, tako da možeš prilagoditi dužinu koja ti odgovara.

 

Dimenzija: 24x16x8cm

 4. JANIS

Probudi rokericu u sebi s torbicom Janis. Torbica je pravokutnog oblika s oblim rubovima i metalnim detaljima. Posebnost ove torbice je u ukrasnoj metalnoj kopči i zakovicama koje joj daju taj "rock" moment. Janis je idealna za ljubiteljice klasičnih i elegantnih, ali upečatljivih torbi. Dolazi u tri boje: crna, bež i srebrna, a metali mogu biti zlatni ili antracit. Možete je nositi na dva načina jer s njom dolaze dva remena različite veličine (70 i 115cm).

Dimenzija: 27x14x11cm

5. LITA

Ma pokušajte joj odoljeti! Za sve ljubiteljice mini torbi tu je Lita. Lita nam stiže u crnoj boji sa zlatnim ili antracit metalima. Posebnost ove torbice je u dimenziji i detaljima na torbici. Na torbici možete pronaći 6 reljefnih riječi koje tvore duplo isprepleteni naziv My Lovely Bag. Litu možeš nositi na dva načina - preko ramena ili preko tijela jer dolazi s dva remena različite duljine (70 i 115cm).

Dimenzija: 23x13x7

 

Sad kad smo ti predstavili cijelu kolekciju, odaberi model za sebe i dodaj malo Soft Rock Glam-a u svoj život! Happy shopping!

 

 

Natrag na blog