Vaši favoriti u novim bojama

Vaši favoriti u novim bojama

Volimo vidjeti teddy materijal na zimskim kaputima, kapama, ali ove godine najviše na torbama. "Teddy" materijal daje torbama dašak šarma i topline - idealno za ove zimske temperature.

Prvo želimo predstaviti ELISU - jedan od vaših, ali i naših favorita ove kolekcije. Crna torba s toplim "teddy" krznom dobitna je kombinacija. Možete je nositi na dva načina: kratke ili duge ručke.

Sljedeća na redu je još jedna preslatka "teddy" torbica. Naravno, riječ je o ELLIANI. Voljeli ste je u rozoj mauve boji, tako da ćete je sigurno voljeti i u ovoj pravoj jesenskoj boji. Zar nije preslatka?

Prelazimo na torbicu koja je uvjerljivo vaš favorit. Možete li pogoditi o kojoj je torbici riječ? (ne viri na sliku, iako je odmah ispod 😂)

Naravno, riječ je o ELOISE.

Već smo spominjali njen upečatljiv, blago trapezasti oblik. Možete je nositi u ruci ili preko ramena.
Crvena i roza su vas u prošloj kolekciji oduševile, pa zašto onda ne dodati još i neke klasične boje poput crne i bež. Rasprodane su u svega nekoliko dana. Ne brini se uskoro stiže nadopuna! 

Slijedi jedan model, koji Vam je sigurno vrlo dobro poznat. 
XENIA ima decentan dizajn, upečatljivi dojam i snažan karakter, ovog puta u trendy bojama - maslinasta s bež preklopom i remenom.
Xenia stiže s dva remena: tanki (dulji) i širi s metalnim detaljima (kraći).

Sljedeća torba je istih boja, ali dosta većih dimenzija. LOLA - torba idealna za vikend putovanja ili kratki poslovni put. Više Vam ne treba kufer za kratka putovanja jer je LOLA idealnih dimenija (46x29x30cm) i sve stane u nju. Možete je nositi preko ramena ili na kratke ručke, a ima i praktične pregrade iznutra. Najbolja stvar kod nje je to što možete personalizirati privjesak za nju. Unutar torbe pronaći ćete kod koji je potrebno skenirati. Odvest će vas na stranicu gdje je potrebno upisati Vaše podatke i kakav personalizirani privjesak želite.

.
Ukoliko Vam ne odgovaraju ove boje, izbacili smo još 3 varijante, a ukupno ih ima čak 10. Sve varijante pronađi ovdje.
U ovoj kolekciji možete pronađi široki izbor DIVA GIRL LOVELY modela, ali ipak želimo istaknuti jedan od njih. U pitanju je torbica ANIMAL printa.
Neke od ostalih boja možete vidjeti u nastavku.

 

Na našoj web stranici pogledaj sve boje DIVA GIRL LOVELY torbica - možeš birati između 22 modela!!! 

Slijedi jedan model koji je izašao u proljeće, a s kojim ste toliko oduševljeni pa smo vam pripremili još neke boje. U pitanju je JOY, a ovog puta u maslinastoj, zelenoj i zeleno-ljubičastoj boji.

Znamo da volite LILLIAN ruksake, tako da Vam ga ovaj put predstavljamo u trendy boji godine. 

Ne možemo bez još jedne crne torbe. Spremili smo Vam još jedan poznati model, srednjih dimenzija (29x18x12cm), ali ovog puta u crnoj boji. LEONU ste već vidjeli u svijetlo plavoj i bež varijanti, ali morate priznati da joj crno dobro stoji! Leona je mekana torba s kopčanjem na magnet. Unutrašnjost je dovoljno prostrana te ima manji džep za sitne stvari, a ima i jedan džep na prednjoj strani torbe. Također, uz nju imate kratku ručku i duži univerzalni remen u boji torbice.

I za kraj, predstavljamo Vam APRIL u novom ruhu. April je torbica srednje veličine (27 x 17 x 10 cm). Možete je pronaći sa antracit ili zlatnim metalima.

 

Jeli Vam neka torba već privukla pažnju?

Počasti se sama ili pošalji "hint" dečku, roditeljima, prijateljima jer ionako stiže najljepše doba u godini.