Slavljenička kolekcija

Slavljenička kolekcija

SAVRŠENA SLAVLJENIČKA MLB KOLEKCIJA

Desetljeće uspješnog rada na domaćoj modnoj sceni slavi ekipa My Lovely Bag, predvođena dizajnericom Marijom Perić koja je na najljepši je način, velikom i luksuznom kolekcijom, svojim obožavateljicama i kupcima zahvalila za ovu zavidnu brojku godina povjerenja i ljubavi.

   

Kolekcija slavi ženu i sva njena lica. Opuštena i prirodna, poslovna i formalna, zabavna, glamurozna i neodoljiva - uvijek jedinstvena i neponovljiva!!!

Torbe iz nove kolekcije su dizajnirane kao odgovor različitim stilovima i prigodama jer svaka žena zaslužuje ovaj neophodni modni dodatak koji, osim funkcionalnšću, plijeni pažnju odličnim dizajnom s elementima unikatnosti. Kolekcijom se protežu različite nijanse, od zagasitih i neutralnih, do jarkih, odvažnih i efektnih. Ukrasi na torbicama nose posebno značenje i stavljaju akcent na jedinstvenost kojoj ovaj brend teži iz kolekcije u kolekciju.

 

Pločasto prošiveni, efektno lakirani ili materijali s uzorkom, luksuzno dizajnirano srce koje dominira kao statemant element na torbicama jednostavnog dizajna, bogata i do sitnih detalja izrađena kopča sa zanimljivim mehanizmom zatvaranja te ukrasi poput “lovely potpisa” i chic piramida složili su vrhunsku modnu kompoziciju s domaćim potpisom.

 

 

 

 

 

Torbice su dobile imena svjetskih metropola. Na popisu su gradovi koji su inspirirali ekipu za dosadašnje kolekcije ili su pak u njima ostvarili velike uspjehe brenda, te gradovi koji su na popisu budućih putovanja koja će biti nadahnuća za naredne kolekcije.

DUBAI

   

 

BANGKOK

  

Vizuali slavljeničke kampanje snimani su u Beogradu s vrhunskom ekipom profesionalaca koji surađuju s brojim regionalnim zvijezdama, a cijela kolekcija je dostupna u našem web shopu s dostavom za cijelu Hrvatsku!

BRUNA

  

 

Požuri izabrati svoju savršenu Lovelycu!