Proljetni trendovi: Otkrijte novu My Lovely Bag kolekciju za Proljeće 2024

Proljetni trendovi: Otkrijte novu My Lovely Bag kolekciju za Proljeće 2024

Stiglo nam je proljeće, a s njim i nova My Lovely Bag kolekcija!

Pogledajte novu kolekciju i očarajte se novim, razigranim modelima u neutralnim i osvježavajućim pastelnim nijansama i sadrži dozu chica i elegancije.

Prvi model ove kolekcije je DESTINY. Ova elegantna torbica izrađena je od visokokvalitetnog materijala s glatkom lakiranom površinom, predstavljajući savršen sklad između jednostavnih linija i nježnih tonova, obogaćenog suptilnim zlatnim ili srebrnim tiskom My Lovely Bag.

Destiny dolazi u tri prekrasne kombinacije boja: svijetlo bež s tamno bež detaljima, crna s tamno bež detaljima i mint s tamno bež detaljima.
Dimenzije ovog modela su 27x17x8 cm, s remenom duljine 96cm koji omogućuje nošenje na različite načine. Metalni detalji dolaze u zlatnim ili srebrnim tonovima, dodajući sofisticiranu notu cjelokupnom izgledu torbice.

Sljedeća na redu je DESTINY MINI - slatki model koji će osvojiti Vaše srce. U ponudi je u svijetlim bojama koje će osvježiti svaku Vašu kombinaciju.

Destiny Mini dolazi u četiri različite boje: svijetlo bež, tamno bež u kombinaciji sa svijetlo bež, plava i roza s bež detaljima. Dimenzije ovog malog dragulja su 22x13x16 cm, uz podesivi remen duljine 60-115cm, pružajući vam mogućnost prilagodbe nošenja prema vašim željama. Metalni detalji dolaze u elegantnim zlatnim ili srebrnim tonovima, a dodaju sofisticiranu notu ovom preslatkom modelu.

 

Ukoliko eleganciju tražite u većim dimenzijama, novi model PANDORA je idealan izbor. Dolazi u vrlo ležernom dizajnu, ističući se suptilno utisnutim logom na prednjem dijelu torbe i kombinacijom teksturiranog i glatkog materijala. Velike dimenzije ovog modela odgovaraju onima koji vole nositi više stvari sa sobom, dok magnetni zatvarač na poklopcu osigurava zaštitu svih stvari.

Pandora je dostupna u tri elegantne boje: bež, crna i mint. DImenzije torbe su 28x25x14 cm, uz podesivi remen duljine 60-115 cm, koji pruža fleksibilnosti u nošenju. Metalni dijelovi dolaze u zlatnoj i antracit boji, dodajući sjaj ovom izuzetnom modelu.

 

 Za one koji ipak preferiraju manje torbice, predstavljamo PANDORU MINI - kompaktnu verziju Pandora modela. Iako manjih dimenzija, Pandora Mini je dizajnirana da u nju stane dovoljno stvari koje su vam potrebne svakodnevno.

Obe verzije dolaze s prostranim remenom za opušteniji stil i dostupne su u klasičnoj crnoj boji te sezonskim mint i bež tonovima. Pandora mini ima dimenzije 21x17x11 cm, uz podesivi remen 60-115cm. Metalni detalji dolaze u zlatnoj i antracit boji.

 

I za kraj - This ain't Texas, ain't no hold'em... Ovaj chic CALIOPPE model dolazi u nepravilnom ovalnom obliku, a obogaćen je razigranim resama i ručkicom sa zlatnim ili srebrnim tiskom loga, donoseći kaubojski štih u vašu modnu kolekciju. Ovaj model se definitivno najviše ističe u ovoj kolekciji i uvjereni smo da će osvježiti svaku minimalističku kombinaciju.

Dimenzije torbice su 30x19x5cm, s remenom duljine 110cm. Metalni detalji dolaze u elegantnim zlatnim ili srebrnim tonovima, dodajući profinjeni sjaj ovom modelu.

 

 

Zaokružili smo našu proljetnu priču novih My Lovely Bag torbica uz nadu da smo Vam pružili inspiraciju za stvaranje savršenog proljetnog outfita. Ne zaboravite, detalji su ti koji čine razliku, a sa svakim My Lovely Bag modelom nosite sa sobom jedinstvenu priču.

Neka vaša elegancija i stil procvjeta zajedno s proljećem. Do sljedećeg puta, ostanite u trandu i osjećajte se prekrasno s My Lovely Bag torbicama.