Pogledajte što nam donosi nova jesenska kolekcija

Pogledajte što nam donosi nova jesenska kolekcija

Dok lišće prelazi u nijanse crvene, narančaste i zlatne, prelazimo i mi u novu sezonu s pet osvježavajućih i modernih modela. Jesen donosi svoj šarm i inspiraciju, a My Lovely Bag je spreman da Vam pomogne da unesete dodir elegancije i stila u svaki korak.

Nova kolekcija sastoji se od pet novih modela, a svaka od njih ima jedinstven karakter i funkcionalnost. Svaki od njih pažljivo je osmišljen kako bi zadovoljio različite potrebe i ukuse.

1. GRETA

Model Greta donosi upečatljivi dizajn za sve ljubitelje metaliziranih komada koji su trenutno apsolutni hit. Ovaj model ističe se preklopom u materijalu s efektom metalizacije, koji dodaje notu glamura svakoj kombinaciji.

Dostupan je u varijantama srebrne i zlatne boje. Bez obzira na odabir, ova torba pruža eleganciju i stil koji će vas istaknuti.

Dimenzije torbe su 27x15x11,5 cm, čineći je dovoljno prostranom za sve vaše potrebe. Također dolazi s kratkim remenom dužine 77 cm za nošenje preko ramena i drugim dugim remenom od 115 cm koji pruža dodatnu fleksibilnost u načinju nošenja.

2. GIA

Gia, najveća torba u novoj jesenskoj kolekciji, pravo je remek-djelo modnog svijeta. Sastavljena je od čak 66 različitih dijelova, isprepletenih užim i širim trakicama, stvarajući jedinstveni dizajn koji plijeni pažnju.

Ova torba spaja estetiku i praktičnost, a dolazi u dvije klasične boje - crnoj i bež, te s dvije vrste metala - zlatnim i srebrnim. To vam omogućava da izaberete onu kombinaciju koja najbolje odražava vaš osobni stil.

Dimenzije torbe su 30x11x22 cm (širina vrha 40 cm), što je dovoljno prostrano za sve vaše potrepštine. Remen dug 115 cm dodatno povećava praktičnost nošenja.

 

3. GIANNA

Gianna je apsolutni favorit ove sezone, brzo je osvojila srca ljubitelja mode. Vrlo brzo nam se rasprodala, ali ne brinite se! Uskoro nam stižu nove zalihe, stoga se pretplatite na naš newsletter ili nas pratite putem Instagrama (@lovelyboutique_hr) kako biste bili među prvima koji će saznati kada će biti dostupna.

Ova torbica dososi savršenu kombinaciju stila i praktičnosti. Ističe se prednjim džepićem izrađenim od drugog materijala, a koji je idalan za spremanje sitnih stvari. Gianna je idalna casual torba koja će upotpuniti vaš svakodnevni izgled.

Dolazi u tri prekrasne boje:

  • Crna s crnim lakiranim džepićem
  • Smeđa s bež džepićem
  • Bordo s crvenim džepićem.

Dimenzije torbe su 21x17x10 cm, čineći je kompaktnom i praktičnom. Podesivi remen u rasponu od 66 do 110 cm pruža vam slobodu prilagodbe za savršeno nošenje.

 

4. VIOLA

Viola, okrugla torbica iz nove kolekcije, je jedan od favorita ove sezone. Unatoč okruglom obliku, u nju može stati dosta toga. Njezin jedinstveni dizajn i funkcionalnost čine je neodoljivim modnim dodatkom. 

Dostupna je u dvije boje - crna i zelena.Osim toga, možete odabrati metale u zlatnoj ili antracit boji, prilagođavajući je svom osobnom stilu.

Dimenzije torbe su 21x21x8 cm, čineći je idealnom za vaše svakodnevne potrebe. Podesivi remen, 105-130 cm, pruža vam fleksibilnost u nošenju.

 

5. PIA

Pia, mala elegantna torba koja dolazi u pet različitih boja kako bi zadovoljila različite stilove i preferencije. 

Odabir uključuje dvije boje tvid materijala - plava i bež, metalik zlatnu boju sa zmijskim uzorkom, te crvenu i smeđu.Osim boja, možete odabrati zlatni ili srebrni lanac, ovisno o vašim preferencijama.

Dimenzije torbe su 22x13x8 cm, čineći je kompaktnom, ali dovoljno prostranom za sve vaše bitne stvari. Osim lanca, Pia dolazi s remenom koji je dug 115 cm, pružajući vam različite opcije nošenja

 

Ova kolekcija je stvorena kako bi zadovoljila sve zahtjeve suvremen žene u pogledu dizajna, elegancije, praktičnosti i maksimalne iskoristivosti. Svaki model iz ove jesenske kolekcije torbi nosi sa sobom priču o eleganciji, pažljivom dizajnu i vrhunskim materijalima. 

Bilo da preferirate klasične boje tvida, svjetlucave metalih nijanse ili odvažne kombinacije, ova kolekcija nudi izbor koji će zadovoljiti različite ukuse. 

Odaberite svoju omiljenu torbu iz ove kolekcije i osvježite svoj jesenski stil. Neka vas prate u svim prilikama, dodavajući eleganciju i praktičnost u svakom trenutnu.