Pariški Chic uz novu Lovely kolekciju

Pariški Chic uz novu Lovely kolekciju

Nema sumnje da je Emily in Paris prava guilty pleasure serija, točno ona koju se pravimo da ne gledamo (jer smo „iznad toga“), a skrivećki naprosto uživamo u šarolikim modnim kombinacijama glavnih protagonistica. Jednostavno je nemoguće odoljeti hipnotizirajućem učinku romantičnih pariških ulica u savršenom skladu sa visokom modom i sveprisutnim glamurom. Nismo im odoljeli ni mi, te ti stoga ponosno predstavljamo novu kolekciju torbi inspiranu pariškim chicom i francuskom elegancijom. :) 

 

Odakle početi nego sa glavnom junakinjom, pa tako i zvijezdom naše kolekcije – Emily. Istovremeno nježna i odvažna, elegantna i zaigrana; Emily će sigurno biti torba za kojom ćeš stalno posezati. Dolazi sa ručkom da je možeš ponijeti u ruci, te sa podesivim lancem za vješanje preko ramena, što je čini uklopivom u svaki stil. Jesmo li spomenuli da dolazi u tri divne boje , te da se svaka od tih boja može kombinirati sa tri moguće boje lanaca? Emily je apsolutno svestrana torba koja prati trendove i neće proći nezapaženo.

 

Za sve vas koje želite dodatno naglasiti svoju individualnost i vrckavu prirodu, pripremili smo torbu koja svojom crnom bojom pristaje uz svaku kombinaciju, a preklop u zebra životinjskom uzorku unosi dašak ekstravagancije i čini je pravim statement komadom - Camille. Riječima američkog dizajnera Toma Forda pri predstavljanju svoje prošlogodišnje ljetne kolekcije: „Posljednje što sada želim vidjeti je ozbiljna odjeća". Mi se u potpunosti slažemo i proširujemo njegovu izjavu i na modne dodatke, iako mislimo da se možemo složiti da je torba odavno prerasla status „dodatka“ i postala neizostavni dio garderobe svake žene. Baš kao i Emily, pobrinuli smo se da je Camille možeš maksimalno prilagoditi sebi – bilo da je želiš nositi u ruci ili podesiti na idealnu dužinu preko ramena; te naravno odabrati između dvije vrste upečatljivih preklopa i tri boje lanaca.

 

Nismo zaboravili ni naše uhodane modele, te smo i njih odlučili predstaviti u novom ruhu. Točno pred Valentinovo stiže nam Iris u crvenoj boji ljubavi, sa zlatnom kopčom u obliku srca. Crvena boja već nam je odavno poznata kao odličan način za podizanje jednostavnih kombinacija na viši nivo. S druge strane, ako ti se sviđa ova ljepotica, a preferiraš neutralnije boje na svojim torbicama, Iris je dostupna i u nježnoj bež boji koja je klasična i nikad ne izlazi iz mode.

 

Elegantna bež boja krasi i obožavane Diva Love i Diva Special modele koji su obilježili našu limitiranu blagdansku kolekciju. Diva je s razlogom naš najpopularniji model – ni premala ni prevelika, mekana i fleksibilna, a elegantna i decentna. Različitim metodama prošivanja, bojama i kopčama dajemo im različite osobnosti i svestranost, ali ono što sve naše Dive imaju zajedničko je ljubav s kojom su dizajnirane i izrađene. Diva Special dolazi i u Baby verziji za sve vas koje volite manje, kompaktne torbe.

 

Za kraj ostavljamo dvije ljepotice koje također predstavljamo u dvije klasične boje – Bruna u sveprisutnoj bež; te Maya u svevremenskoj crnoj boji. Iako je Bruna u kategoriji ruksaka, a Maya u klasična torbica srednje veličine s unutarnjim preklopom, obje krasi predivna kopča s natpisom Lovely u zlatnoj ili crnoj boji.

 

Tvoja nova omiljena torbica udaljena je svega nekoliko klikova, stoga provjeri što imamo u ponudi i svakako nas i dalje prati na društvenim mrežama za sve informacije, nagradne igre i novosti :)

https://m.facebook.com/pg/LovelyBoutiqueHR/posts/

https://www.instagram.com/lovelyboutique_hr/?hl=en