Ožujak je tu! - Budimo se iz zimskog sna i dozivamo proljeće novom Mommy kolekcijom

mommy, my lovely bag, ručni rad -

Ožujak je tu! - Budimo se iz zimskog sna i dozivamo proljeće novom Mommy kolekcijom

Iako zima još itekako može pokazati zube u ožujku, ne možemo poreći da ga nekako smatramo uvodom u toplije proljetno vrijeme, sunce, buđenje prirode i nas samih. Dani su sve duži, upijamo sve više vitamina D i općenito smo boljeg raspoloženja i pogleda na život. Kako biste ovo proljeće zablistale izvana koliko blistate iznutra, pripremili smo vam novu kolekciju inspiriranu vedrim proljetnim bojama.

 

Za sve vas koje volite našu obožavanu Mommy kolekciju, pripremili smo vam dva noviteta – Magic Bag i Magic Backpack. Ove dvije nove torbe za mame oduševit će vas svojim multifunkcionalnim pregradama i dodatnim remenjem koje osigurava nošenje na ramenu, preko oba ramena kao ruksak ili na dječjim kolicima. Dovoljno velike i praktične da vam u njih stane sve što vam treba za bebu i tebe, a istovremeno i neodoljivo trendy. Dolaze u 3 neutralne boje koje će se savršeno uklopiti u tvoj jedinstveni stil, kakav god on bio.

 

 

 

Ako imaš malu princezu koja sa čežnjom gleda tvoje Lovely torbice, a možda ih kradomice i isprobava pred zrcalom, pripremili smo i za nju nešto novo. Predstavljamo My First Bag – ruksak za najmlađe u nekoliko varijanti sa različitim životinjama, savršen za sve stvari koje se nose u vrtić, u šetnju, na izlet... Bilo da je riječ o pandi, sovi, leptiru, sloniću ili medvjediću – ove preslatke ruksake djeca će obožavati. Naravno, ako se i dijete u tebi oduševilo ovim simpatičnim ruksacima, mi ne diskriminiramo – nosi ga s ponosom, nećemo nikom reći :)

 

U blagdanskoj kolekciji predstavili smo London, torbu kruće forme s efektnim remenom ispletenim u bogatu pletenicu. Ovog proljeća London će zablistati u novom ruhu i nijansama svijetle i tamne bež boje, te naravno sa izborom zlatnih ili crnih metalnih dodataka. Da nam u društvu torbi inspiriranih svjetskim metropolama London ne bude usamljen, novim ruhom smo osvježili i Paris.

 

 

Za kraj smo ostavili dvije najživlje boje za dvije divne torbice. Xenia baby oduševit će sve ljubiteljice roze boje svojom vibrantnom nijansom i mogućnošću kombiniranja dvije vrste lanaca te tri različite boje lanaca. Diva Lovely Baby privlačit će poglede svojom nebesko plavom bojom i efektnim prošivanjem u obliku pločica, a najviše ćeš uživati u njenoj mekoći i činjenici da u tako naizgled malu torbu zbilja stane više stvari nego što misliš :)

 

 

Prati nas i dalje na društvenim mrežama za sve informacije, nagradne igre i novosti :)

https://m.facebook.com/pg/LovelyBoutiqueHR/posts/

https://www.instagram.com/lovelyboutique_hr/?hl=en