Ovu jesen predstavljamo odvažnu i elegantnu kolekciju

Ovu jesen predstavljamo odvažnu i elegantnu kolekciju

Ove jeseni možete pronaći novih osam modela različitog oblika, boja, ali i kombinacija materijala. Kolekcija odiše snažnim karakterom te će sigurno zaokupiti vašu pažnju. Pokušajte izabrati samo jednu! 
.
Prva je na redu EVELYN. Torbica je dosta jednostavnog dizajna, čistih linija i polukrutog materijala. Ona je stvorena za sve žene koje vole klasične i elegantne modele, koji su jednostavni, ali upečatljivi. Na njoj, ali i na ostalim torbama iz nove kolekcije, možete primijetiti novu kopču, koja torbici daje posebnu dozu glamura. Evelyn možete pronaći u crnoj i bež boji, te sa zmijskim printom, a za one najodvažnije pripremili smo kombinaciju lila i zelene boje. 
.
.
Ako ste voljeli našu ljetnu kolekciju, onda ćete sigurno voljeti i ELENU. Torbica je izrađena od krutog materijala i sa zaobljenim linijama. Vrlo elegantan oblik torbe ističe kopča "LOVE" zbog koje torba ima nešto opušteniji karakter. Dolazi u dvije boje: crna i crvena.
.
.
Sljedeća torbica ELOISE stiže vrlo upečatljivog oblika, blago trapezastog. Dolazi s ručkicom, kako bi je mogla ponijeti u ruci te s remenom za nošenje preko ramena. Dolazi u dvije boje - crvena i ružičasta, koje joj daju posebnu draž. Ovu torbicu sa sigurnošću možeš prošetati špicom ili rivom jer će sigurno plijeniti pažnju ostalih. Ovo je torbica koja najobičniju kombinaciju može podići na višu razinu.
.
.
Ako ste ljubiteljica ruksaka, onda imamo i nešto za Vas. Sljedeći na redu je ruksak EVE. Sjećate se naše Letter kolekcije? Ovaj ruksak je izrađen od istog reljefno otiskanog materijala s My Lovely Bag frazama. Ruksak dolazi u dvije boje - crna i bež, kako bi ga mogli lako uklopiti sa svojim svakodnevnim outfitima. Osim privlačnog izgleda, nudi i funkcionalnost, tako da se ne morate brinuti gdje ćete sa svim sitnicama, dovoljno je velik da sve stane u njega.
.
.
Svi vi koji niste baš osobe za ruksake, a volite velike torbe, ništa ne brinite. Pobrinuli smo se i za Vas. Predstavljamo Vam model EDEN - najvećih dimenzija u ovoj jesenskoj kolekciji. Izrađen je, kao i ruksak Eve, od reljefno otisnutog materijala iz prošle Letter kolekcije. Torba ima efektnu ručku na poklopcu za nošenje u ruci, ali ima i podesivi remen za nošenje preko tijela. Izrazito je elegantna i nenametljivog dizajna, s velikom dozom efikasnosti, te će se sigurno lako uklopiti u sve poslovne kombinacije.
.

Za kraj smo ostavili najmodernije modele ove kolekcije, izrađene od popularnog "teddy" krzna. Možete ih pronaći u tri varijante i to svaka u svojoj boji: bež ELISA, konjak smeđa ELIAS i šporko ružičasta ELLIANA.
k
 
.
Jeste već pronašli svog favorita?
Natrag na blog