Otkrijte novu SUMMER GLOW kolekciju: Idealni modeli za ovo ljeto

Otkrijte novu SUMMER GLOW kolekciju: Idealni modeli za ovo ljeto

Dok sunce sija i temperature rastu, nova My Lovely Bag ljetna kolekcija stiže kako bi Vam donijela osvježavajući sjaj koji će istaknuti Vaš stil tijekom ljetnih mjeseci. Zlatne i srebrne nijanse prepliću se s ljetnim odjevnim kombinacijama, stvarajući neodoljivu estetiku koja će Vas podsjećati na bezbrižne ljetne trenutke.

Ljetna kolekcija sastoji se od 12 prekrasnih torbica, od kojih je 5 potpuno novih modela, te jednog omiljenog modela u novoj boji.
Ovi nevjerojatni komadi kombiniraju visokokvalitetnu eko kožu s očaravajućim detaljima.

Prvi model iz ove kolekcije je AURORA. Ova torbica je posebna jer je izrađena od visokokvalitetne eko kože u verziji pletene mreže. Dolazi u predivnim zlatnim i srebrnim bojama, a remen je kombinacija eko kože i metala. 
Dimenzije ovog modela su 30x19x9cm, a dolazi s kraćim remenom od 78cm i dužim remenom od 117cm



Ako tražite manju verziju Aurore, tu je AURORA BABY. Ovaj šarmantni model također je izrađen od istog materijala i dolazi u zlatnoj i srebrnoj boji. Ima isti kombinirati remen od eko kože i metala.
Dimenzije su 24x16x7cm, a kraći remen ima duljinu od 78cm, dok je duži remen dugačak 117cm.

Za sve ljubiteljice elegancije, tu je model ARIA. Ova torbica je savršena za ljeto. Ona isto dolazi u dvije boje - zlatna i srebrna. Možete je nositi pomoću ručkice, preko ramena ili preko tijela. 
Dimenzije su 23x17x10cm, a duljina remena može se prilagoditi od 64cm do 109 cm.



AMARIE je torbica koja će Vas očarati svojim reljefnim materijalom. Dostupna je u tri boje - crnoj, bež i puder rozoj. Možete odabrati između srebrnog i zlatnog metala na torbici, što Vam pruža mogućnost personalizacije prema Vašem stilu. 
Dimenzije su 30x19x9cm, a duljina remena je 125cm.


Za dodir svježine tu je model ALBA. Ova torbica dolazi u dvije boje - fuksija i bež, te u denim plavoj. Može se nositi na tri načina: u ruci pomoću ručkice, preko ramena ili preko tijela. Metalne detalje možete odabrati u srebrnoj i zlatnoj boji.

A za sve ljubiteljice klasičnog stila, stiže nam dobro poznata LARA u crnoj boji. Dolazi s dužim remenom za nošenje preko tijela i kraćim lancem. Kopča se na magnet i ima unutarnji džep za sitnice. Metalni detalji mogu biti srebrni ili zlatni.
Dimenzije torbe su 19x15x8 cm.



Nova ljetna kolekcija kombinira stil, praktičnost i sjaj, pružajući Vam torbice koje će postati neizostavan dodatak Vašim ljetnim kolekcijama. 

Odaberite svoj omiljeni model i unesite blistavost u svaki trenutak ovog ljeta.


Zasjajite s My Lovely Bag!