Osvježeni klasici: Bež i crna kao uvod u jesen

Osvježeni klasici: Bež i crna kao uvod u jesen

Nova sezona donosi osvježene klasike iz naše kolekcije - poznati modeli sada dolaze u modernom kroko materijalu i elegantnim bojama poput crne i bež.

 

Svi vole naš Business Bag model, a sad ćee ga voljeti još i više. Osvježen luksuznim kroko materijalom u crnoj i bež boji. Ovaj model dolazi u dvije varijante i u dvije dimenzije, zadržavajući jednostavne linije i praktičnost koju volite. Bilo da ste poslovna žena ili studentica, ovaj elegantan i udoban model savršeno će pratiti vaš užurbani ritam. Prostrana unutrašnjost nudi mjesto za sve -  od laptopa, papira i punjača, do tableta i sitnica.

Dimenzije:

  • Za laptop 15.6'': 40x32x6cm
  • Za laptop 17.3'': 46x32x6cm
  • Dužina remena: 105cm

 

Omiljeni EVE ruksak, prepoznatljiv po svom klasičnom obliku, sada dolazi u novom ruhu i elegantnoj bež i crnoj boji. S praktičnim prednjim džepom i kompaktnim dimenzijama, ovaj ruksak je savršen spoj stila i funkcionalnosti, idealan za svakodnevnu upotrebu, bilo da ste u gradu, na poslu ili na putu.

Dimenzije: 21x27x11cm

 Jedan od naših najpopularnijih modela ovog ljeta, MAURA - sada dolazi u elegantnom jesenskom izdanju u crnoj boji. Ova torba zadržava svoju praktičnost i prostranost, a u sebi skriva neseser za sve vaše sitnice, pružajući organiziranost i stil u jednom. Savršena je za one koji žele da ljetni osjećaj slobode prenesu i u hladnije dane, uz dozu sofisticiransti koju donosi crna boja.

 

FRIDA je također jedan od naših najprodavanijih modela ovog ljeta, a sada smo je prilagodili zimskoj sezoni. ova popularna torba dolazi u novoj zimskoj boji, dodajući sofisticiranost i toplinu vašim jesenskim i zimskim kombinacijama. Sa svojim prepoznatljivim dizajnom i kvalitetom, Frida ostaje savršen izbor za sve koji traže stil i funkcionalnost tokom cijele godine.

 

Niste valjda zaboravili na LETTER i LETTER BABY modele? Oni su sada dobili novo osvježenje koje će vas oduševiti. Novi kroko materijal dodao je potpuno novi šarm ovim torbama. Dostupne su u dvije dimenzije, zavisno od vaših potreba - manja ili veća torbica. Uz to, možete ih pronaći u dvije elegantne boje: bež i crnoj. 

 

 LIA je još jedan model iz naše ljetne kolekcije, sada dostupan u sofisticiranoj bež i crnoj boji. Ova mala klasična torbica dolazi s efektnom zlatnom ili atracit kopčom u obliku srca, dodajući dašak glamura vašem izgledu. Savršena za posebne prilike ili kao elegantan dodatak svakodnevnim kombinacijama, Lia će zasigurno privući pažnju i upotpuniti svaki outfit.

 

SELENA je još jedan izvanredan model iz naše ljetne kolekcije, sada dostupan u još dvije varijante: cijela crna i crna s bež obrubom. Ova mekana torbica urbanog dizajna izrađena je s posebnom pažnjom prema detaljima. Na prednjem dijelu torbice nalazi se džep s utisnutim natpisom "My Lovely Bag", koji dodatno ističe sofisticiranost i jednostavnost ovog modela.

 

 

 

 Naša najnovija kolekcija donosi uzbudljive novitete koji će obogatiti vaš stil i funkcionalnost. Od klasičnih modela s novim kroko materijalom do elegantnih detalja u bezvremenskim bojama, svaki komad je dizajniran da unese sofisticiranost i praktičnost u vaš svakodnevni život. Bez obzira na to tražite li savršenu torbu za posao, stilizirani ruksak za grad ili šik torbicu za posebne prilike, naša kolekcija nudi opcije koje zadovoljavaju sve vaše potrebe. Osvježite svoj izgled i uživajte u kvaliteti i dizajnu koji će vas pratiti kroz sve sezone.

Natrag na blog