Nova Diva kolekcija

Nova Diva kolekcija

 

Omiljeni brend My Lovely Bag je proširio kolekciju i predstavio nam dva nova modela. Novi modeli dolaze u četiri hit ljetne boje: nježna boja lavande, bijela, žuta te baby plava.kod nas na web shop-u ili direktno u našim dućanima.

Diva Love i Diva Chic razlikuju se po metalnim kopčama koje su puno više od komada metala. Osim što stilski daju različit karakter torbama, ove kopče su poseban dio Lovely priče jer su nastale prema njihovom dizajnu i nacrtima te su jedinstvene u svijetu. Remen dolazi u kombinaciji bogatog metalnog lanca i kožnog podebljanja za rame, a moguće ga je nositi na dvije različite dužine. Modeli dolaze u dvije veličine: Diva i Diva Baby.

 

Diva Love - ženstvena, zanosna, romantična torbica s efektnom Lovely kopčom u obliku dijamantnog srca koje je ručno obojano, savršen je statement modni dodatak koji će naglasiti vaš stil. Diva Chic je ukrašena decentnom Lovely kopčom s minijaturnim piramidama te je stvorena za urbane chic dive i njihove savršene streetstyle priče.

Mekane, lagane, neodoljivo lijepe i jedinstvene... dovoljno epiteta koji nam potvrđuju da se radi o ljetnim komadima koje čim prije moramo uvrstiti u svoju garderobu.

 

 

Koji tip Dive će biti tvoj izbor: Love ili Chic?