Jeste spremne za Lovely proljeće

Jeste spremne za Lovely proljeće

Još se nije slegla prašina oko naše nove Mommy kolekcije, a vrijedne ruke iz naše Lovely tvornice već su pripremile još noviteta koje ćete obožavati. Proljetno sunce inspirira nas i budi iz zimskog sna, te se nadamo da ćemo barem dio svog entuzijazma i joie de vivre uspijeti prenijeti nas vas putem šarenih i elegantnih torbica koje samo čekaju da ih obasjaju tople sunčeve zrake. Da ne duljimo, u nastavku predstavljamo torbe koje će vam obilježiti proljeće 2022. :)

 

Elza je elegantna torba kruće forme sa kopčanjem na magnet i efektnim ukrasom na poklopcu. Da bi ste u nju mogli staviti sve što vam je potrebno, ima dvije odvojene pregrade za bolju organizaciju unutar torbe. Za nošenje možete korisititi kraću ručku ili duži remen koji dolazi u boji torbe koju odaberete, a dostupne boje su puder roza ili nježna pistacio zelena. Naravno, uz boje možete kombinirati i zlatni ili srebrni lanac po želji.

 

Za one koji vole torbe fleksibilnije forme pripremili smo Daisy, mekanu torbu sa kopčanjem na magnet. Osim dvije unutarnje pregrade, ima i praktični dio sa patentnim zatvaračem koji jamči dodatnu sigurnost za sitnice koje želiti pospremiti na sigurno. Lanac je univerzalne veličine, a može biti zlatne ili crne boje; dok sama torba dolazi u veselim proljetnim bojama – žutoj ili ljubičastoj.

 

Da je moguće kombinirati mekanu formu sa elegancijom, dokazuje naša Leona. Bilo da je riječ o klasičnoj bež ili odvažnijoj traper plavoj varijanti, ova torba može se pohvaliti svojim bezvremenskim izgledom, prostranom unutrašnjošću i praktičnim džepom na prednjoj strani. Dolazi uz kraću ručku i duži remen u boji torbe, a metalni dijelovi mogu biti zlatni ili crni.

 

Za ljubiteljice bucket torbi tu je Nola, mekana torba sa zatvaranjem pomoću vezica. Na prednjem dijelu torbe ima džep za lakši pristup stvarima za kojima češće posežemo. Dolazi u tri boje – crna, bež i puder roza, a možete je nositi sa kraćom ručkom i dužim podesivim remenom u boji torbe koju odaberete.

 

Najveselijim bojama ponosi se posljednja u nizu naših noviteta – mala torba chic dizajna koju smo nazvali Joy.  Mekane forme, sa patentnim zatvaranjem i praktičnim džepićem, ova torba dolazi u čak četiri boje – smaragdno zelenoj, nebesko plavoj, fuksija ružičastoj i klasičnoj bež. Duži remen dolazi u boji odabrane torbe, a može se nositi i sa kraćim lancem koji može biti zlatni ili crni.

 

Baci oko na naš webshop gdje te čekaju sve navedene ljepotice, a svakako nas i dalje prati na društvenim mrežama za sve informacije, nagradne igre i novosti :)