Doskočite siječanjskoj depresiji uz jednu od naših Lovely torbica!

Doskočite siječanjskoj depresiji uz jednu od naših Lovely torbica!

Zovu ga najdužim, najdepresivnijim i najhladnijim mjesecom u godini, ali ovaj siječanj ne mora biti takav. Naposljetku, život je većinom onakav kakvim ga sami napravimo, a ponekad je jedini način da si uljepšamo sivu svakodnevicu – udovoljavanje sebi :)

 

 

Muž je opet zaboravio iznijeti smeće? Približavaju se ispitni rokovi? Djeca su trajnim markerom ukrasila svježe obojani zid? Ili je jednostavno danas ružno vrijeme i treba ti nešto da si podigneš raspoloženje? Naše torbice su uvijek tu da podignu razinu serotonina i uljepšaju ti dan svojim dolaskom u tvoj ormar :)

 

Koji je tvoj izbor? Možda klasična Diva Special, koja osim svojim bezvremenskim dizajnom osvaja i posvemašnjom lakoćom nošenja s obzirom na svoju mekoću i podatnost. Ovo je svakako torbica sa tisuću lica, koja će se jednako dobro uklopiti kako u dnevni look, tako i u večernje kombinacije.

 

Više voliš dašak boje na svoj torbicama? Onda će ti se sigurno svidjeti naše Paris Baby torbice u zelenoj, ljubičastoj i žuto-maslinastoj varijanti. Preostaje ti još samo najteži dio – odlučiti se za samo jednu! Ove ljepotice garantirano podižu svaku kombinaciju na viši nivo.

 

 

Ako preferiraš praktičnost i udobnost koju donose ruksaci, sigurno ćeš naći nešto za sebe među našim Bruna i Lillian modelima. Lillian dolazi u manjoj i većoj varijanti te u mnoštvu boja, dok Brunu možeš odabrati u crnoj, camel ili maslinastoj boji.


 

Svakako prati naš blog i društvene mreže za sve novitete koje ti donosimo, a ukoliko torbe koje smo predstavili danas nisu baš ono što tražiš, pozivamo te da pogledaš našu web trgovinu i pronađeš onu pravu Lovelycu za sebe :)