Business bag - torba za poslovne žene

Business bag - torba za poslovne žene

BUSINESS BAG
Upoznajte savršenu poslovnu torbu za laptop, dokumente ili spise: My Lovely BUSINESS BAG.
Riječ je o elegantnoj i praktičnoj torbi koja je ključan modni dodatak u ormaru svake zaposlene žene. Business Bag je poslovna torba jednostavnih linija i praktičnog karaktera koja je istovremeno elegantna, udobna i moderng dizajna.
Uz dosadašnje trendovske torbe za različite prilike koje pripadnice ljepšeg spola obožavaju, studio My Lovely Bag je dizajnirao liniju torbi namijenjenih poslovnim ženama i studenticamakoje u svoj radni dan, osim neophodnih osobnih stvari, moraju ponijeti laptop, fascikle, dokumentima ili knjige.
Business Bag je moderna vizija poslovne aktovke te dolazi u neutralnim bojama poput crne, bež,svijetlo roze i zlatne. Boje idealno odgovaraju poslovnom kodeksu odijevanja, ali će istovremenopružiti i dozu modne rapsodijes ozbiljnijim karakterom.
Kako smo naveli, namjena Business Bag je višestruka. Ona je idealna laptop torba, urađena je odvisokokvalitetne eko kože, podstavljena spužvastim materijalom koji će laptop čuvati odoštećenja. Dolazi u dvije dimenzije prilagođene veličinama laptopa (15,6 ̋ i 17,3 ̋). Također, onaje i aktovka namjenjena za nošenje dokumenata, fascikli, spisa, knjiga. Unutrašnjost krije većupregradu za papire, pregradu za punjače, tablete ili manje stvari te tri dodatna džepića za mobitel,USB, ključeve i sitnije stvari. Dugi remen namijenjen za nošenje na ramenu se može skinutinakon čega dobivate elegantnu torbu kraćih ručkica za nošenje u ruci.
Na prvi pogled smo ostali zaljubljeni u Lovely viziju poslovne žene. Sigurni smo da će ovavišenamjenska torba pronaći mjesto u ormaru brojnih dama obožavateljica ovog brenda, ali ionih koje će to tek postati nakon ove predivne i elegantne kolekcije.
Torbice možete potrežiti u našoj trgovini u centru Mall of Split ili na našem web shop-u. :) 
            




.
tskusu već dostupne na(https://lovelyboutique.hr/collections/my-lovely-bag-torbice).(04)(11)(12)/13)