3...2...1.... Trenutak je stigao! Predstavljamo vam našu čarobnu blagdansku kolekciju!

3...2...1.... Trenutak je stigao! Predstavljamo vam našu čarobnu blagdansku kolekciju!

Stigao je prosinac, mnogima najdraži i najiščekivaniji mjesec u godini. Ulice su obasjane lampicama, u zraku se osjeća miris kuhanog vina i kobasica, i cijeloj ovoj idiličnoj sceni nedostaješ samo ti – i tvoja nova torbica!

 

Blagdanskoj atmosferi koja nas okružuje nisu mogle odoljeti ni vrijedne ruke u našoj My Lovely Bag tvornici sreće. Inspirirana spektrom asocijacija na Božić i svim radostima koje nas očekuju u narednim danima, nova kolekcija odiše toplinom, glamurom i elegancijom. Bilo da se radi o klasicima koje već obožavate u novom ruhu: ili sasvim novim torbama koje ćete tek zavoljeti – sigurni smo da nećete ostati ravnodušni.

 

 

Vjerujemo da se već možeš zamisliti u zimskoj šetnji, dok kapa i rukavice griju glavu i prstiće, a rame krasi savršen dodatak tvom stilu – tvoja savršena Lovely torbica. Ne moramo ni napominjati da prosinac ne bi bio prosinac i bez blještavih božićnih i novogodišnjih zabava, gdje će tvoja Lovelyca unijeti savršen dašak glamura u pomno razrađen styling.

 

U narednim danima pobliže ćemo predstaviti novitete i posebnosti kojima se odlikuju, jer jedna objava jednostavno nije dovoljna da vam u potpunosti dočaramo naš blagdanski svijet. U međuvremenu vas pozivamo da pogledate našu ponudu i upoznate se s našim ljepoticama u četiri oka. Ne sumnjamo da će se dogoditi ljubav :)

https://lovelyboutique.hr/collections/christmas-2021